Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

PONUDBA 


Naša proizvodnja obsega izdelavo pletenin lastne blagovne znamke. Izdelujemo ženske in moške pletenine ter lovski program in uniforme. Največji poudarek dajemo na modne ženske pletenine visoke kakovosti.

Pri nas lahko dobite zimske pletenine: puloverje, pulije, jope, brezrokavnike, tunike, plašče, pončote, krila, pletene hlače, šale, kape in tudi pletenine za poletni čas: čipkaste bombažne puloverje, jopice in tope.

Vse naše pletenine vam tudi popravimo: ožanje, krajšanje itd.

Veleprodaja: vse zgoraj našteto si lahko za vašo trgovino izberete v naši veleprodajni trgovini. Po dogovoru vas lahko obišče tudi trgovski potnik.

Izdelujemo reklamne artikle za promocijo podjetij. Logotip vpletemo v pletenino po vaši predlogi.
Izdelujemo tudi uniforme iz posebne antipiling preje (obdelano proti drgnjenju).

Izdelujemo tudi pletenine po naročilu.

Odlikuje nas visoka kakovost in sledenje modnim smernicam. Sledimo inovativnosti, vedno je kaj novega, pri tem pa poskušamo prisluhniti željam vsake stranke.    
      
Pletenine za vse generacije:
ženski in moški puloverji, ženske in moške jopice, ženski in moški brezrokavniki, ženska krila, ženski kompleti, ženske obleke, ženske tunike, ženske pajkice, ženske pletene hlače, pončote, plašče in ogrinjala, šale, kape, rokavice, majice in tope.

Lovski program:
lovske jopice, lovski puloverji, lovski brezrokavniki.


 

PO DOGOVORU LAHKO IZDELAMO


Po dogovoru lahko izdelamo tudi:
pleteno blago, reklamne pletenine za promocijo podjetij z vpletenim logotipom (ni potrebno vezenje), ter pletenine za uniforme kot so puloverji, jopice, brezrokavniki.

  

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO


Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo v spletni trgovini Pletenine Špenko.