Kakovost – “naš zakaj” že od leta 1972.

Direktorica Jana Špenko v proizvodnji pletenin

Direktorica Jana Špenko v proizvodnji pletenin.

V podjetju se trudimo ugajati kupcu in mu prisluhnemo medtem ko, izraža svoje želje in opažanja.

Naše pletenine so kakovostne, saj izbiramo surovine glede na: kakovost, trpežnost in trajnost. Zato imamo v vsaki kolekciji pletenine, ki so »večne«, rečemo jim tudi »klasični modeli«, na podlagi katerih tudi nastajajo naše kolekcije.

Pletenine so narejene premišljeno in se med seboj lahko tudi kombinirajo. Vsak kos pred serijsko izdelavo dobro pregledamo in preverimo, če ustreza vsem zadanim parametrom. Vse pletenine se krojijo ročno in vsak kos posebej. Veliko je tudi ročnega šivanja in obdelave.

Izdelali smo tudi svojo prepoznavno linijo »Mavričnih pletenin«, kjer uporabimo veliko različnih barv preje, ki se med seboj prelivajo.

Vsako sezono pripravimo tunike, jope in plašče, ki so posebnega kroja in kombinacij. So praktično unikatni in z omejenim številom pletenin, saj pri izdelavi koristno uporabimo preostanek preje, ki je ostala v skladišču in ničesar ne zavržemo.

Naša vizija je čim več zadovoljnih strank, ki se z veseljem vračajo in kupujejo naše pletenine, ter nam prinesejo v popravilo tudi kakšno 20 let staro pletenino, ki jo še vedno z veseljem oblečejo.

Pletenine Špenko vedno v koraku z modo!

Koluti preje različnih barv v proizvodnji Pletenin Špenko
Rjavo blago s katerim izdelujemo kakovostne pletenine
Raznobarvna preja za izdelavo pletenin