Skip to content

Informacije o dostavi

Izdelujemo modne pletenine

Dostava:

Kupljeno blago bo pripravljeno in odpremljeno praviloma v dveh najkasneje pa v petih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odprema blaga ne izvaja. Za izdelke, ki niso na zalogi, pa se rok dostave še dodatno podaljša, o čemer bo ponudnik obvestil kupca preko telefona ali elektronske pošte.

Ponudnik v dogovorjenem roku artikel pripravi in odpošlje oziroma pripravi za osebni prevzem. V primeru osebnega prevzema bo ponudnik kupca po elektronski pošti obvestil, ko bo blago pripravljeno za prevzem.

V primeru, da se kupec pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti na telefonsko številko 01 834 15 23 (cena klica na številko se obračuna po standardni tarifi ponudnika telefonskih klicev) ali po e-mailu na naslov prodaja@pleteninespenko.si. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko uporabnik zavrne dostavni službi. Če v primeru osebnega prevzema uporabnik blaga ne prevzame v roku 14 dni od obvestila, da je blago pripravljeno za prevzem, se šteje, da je kupec preklical naročilo.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS, ki svoje storitve opravljata skladno z njunimi splošnimi pogoji.

Dostava je možna na ozemlju Slovenije in EU. Dostava v EU je možna preko GLS in plačilu poštnine za EU v višini 12,00 EUR.

V primeru, da kupca, ki je blago plačal vnaprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in o tem, kako ga lahko prevzame.

Dobavni rok:

Blago bomo najkasneje v 2-5 delovnih dneh poslali kupcu z nakaznico po povzetju, kolikor blago ni plačano s plačilno kartico, preko pay pala ali nakazilom na naš TRR. Poštne stroške in stroške provizije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije oz. GLS plača kupec. Pri nakupu v vrednosti nad 150,00 EUR, je dostava z navadno pošto GRATIS.

V času epidemije zaradi COVID-19, se lahko dobavni rok podaljša!

Možnost dostave s hitro pošto

V kolikor želite paket prejeti v najkrajšem možnem času, vam ob doplačilu po ceniku Hitre Pošte Slovenije, nudimo prejem paketa najkasneje v roku dveh delovnih dni.