Do -50 % znižana OUTLET kolekcija!

Nova sezona, nov letni čas, včasih sonček, včasih dež. Pomlad je tu in z njo tudi sveža jutra in hladne noči.

Pospravili ste vso zimsko garderobo in bi radi nekaj novega. Za vas imamo pestro ponudbo pletenih kosov oblačil za prehodno obdobje v katerem včasih rado ponagaja vreme.

Razmišljate o tem, da bi oblekli lahkoten pulover s kratkimi rokavi, a vas skrbijo nizke temperature? Nič hudega, za vas imamo tudi pletene jopice, ki bi se mu odlično podale ali pa enostavno oblečete tanjši pleten pulover in zraven toplejši brezrokavnik. K temu pa dodate še modno pleteno plise krilo, ki bi ob nežnem spomladanskem vetriču plapolalo ob vožnji s kolesom. Če pa vam ta kombinacija ne odgovarja in bi vi raje izbrali tuniko, ter ji dodali še kakšen pončo ali tanjši plašč, vas zagotovo ne bo zeblo.

Da pa ob hladnih spomladanskih jutrih in večerih, ne bo toplo samo damam, smo poskrbeli tudi za gospode, ki si lahko oblečejo puloverje ali jopice. In še topleje vam bo pri srcu, kajti vse zgoraj naštete pletenine so znižane do – 50%.

Obiščite nas v naših lastnih prodajalnah ali v spletni trgovini in poskrbite, da boste nosili kakovostne pletenine, ki so narejene v Sloveniji in narejene s srcem, saj nam vaše zadovoljstvo pomeni veliko.

Znižana Outlet ponudba v naših poslovalnicah po Sloveniji in na Hrvaškem!